top of page

Gavetips til farsdag 2023

Updated: Sep 25, 2023

Hvis du er på jakt etter gave til farsdag som kan kjøpes på nett, er denne artikkelen perfekt for deg. Her har vi samlet gavetips til alt fra bøker og kjøkkenutstyr til underholdning, klær og kosmetikk for menn.


Denne artikkelen inneholder affiliatelenker til Norli,

Kitchn, Lyko, Kinogavekort og Pierre Robert.


Far-spiser-frokost-med-barna-på-farsdag

Farsdag 2023

Når er farsdag? Farsdag er søndag 12. november. Hvis du er på jakt etter en perfekt gave til farsdag, har vi samlet masse fint fra norske nettbutikker her. Uansett om du ser etter gave til en nybakt far eller en eldre mann, har vi noen forslag som forhåpentligvis er midt i blinken!
Bok til farsdag

Dersom du vil kjøpe en bok til en far som liker å lese, har vi noen gode tips her:


 • Til en pappa som liker krim kan du kjøpe den nyeste Jo Nesbø-boken, Blodmåne.


 • En far som er interessert i spenning og politikk vil nok sette pris på boken Etteretning: Etterretning fra innsiden av Etterretningstjenesten,oppdragene, menneskene og faget. • Til en mer ettertenksom type kan du gå for boken Syv meninger med livet av den kjente antropologen Thomas Hylland Eriksen.


 • En bokserie som kan glede de fleste – uavhengig av alder, er barndomsbøkene til Kristin von Hirsch. Her kan han kose seg med mimring fra tiåret han var barn eller ungdom (50, 60, 70 og 80-tallet), med bilder og tekster om alt fra godteri, TV-programmer, klestrender og andre typer populærkultur.


 • Skal du gi noe til en som feirer sin første eller andre farsdag? Da kan bøkene Pappahjerte av Peter Kihlman eller Fra ligging til legging av Catrin og Steinar Sagen være midt i blinken for å lese om gjenkjennelige situasjoner fra småbarnslivet.


nybakt-far-med-baby


Underholdende gaver til farsdag

En annen type gave som kan være fin, er noe morsomt familien kan gjøre sammen.


 • Spillet Bezzerwizzer familie er et spill som kan by på mye glede. Dette er et quiz-spill med spørsmål som passer for både små og store familiemedlemmer.


 • Spørrespillet Gylne Øyeblikk fungerer som en samtalestarter som kan sette i gang samtaler om koselige samtaleemner som du og faren din kanskje ellers aldri hadde kommet inn på.


 • Å dra på kino er noe de fleste liker, så kinogavekort er en ypperlig gave. Du kan kjøpe et digitalt gavekort for å spare miljøet!Gave til en pappa som liker å lage mat:

 • Hva er vel mer irriterende for en som liker å lage mat enn dårlige kniver? Sørg for at faren din har alt han trenger på stell med dette knivsettet med fem kjøkkenkniver i stål. Siden hele kniven er av stål kan de vaskes i vaskemaskinen, uten at han trenger å bekymre seg for at håndtaket blir ødelagt.


 • Airfryere blir stadig mer populært og merket som heter Cosori er en stor favoritt. I en airfryer kan du lage det meste av middagsmat du ville brukt ovnen til, men den bruker langt mindre strøm. Det er jo en svært positiv ting i disse dager, når strømprisene er så høye. Airfryeren kan brukes til alt: du kan selvfølgelig lage pommes frites, men du kan også steke kjøtt, bake, og til og med lage hardkokte egg uten vann! Airfryerne finnes i mange forskjellige modeller og prisklasser.


 • Med en kaffemaskin kan man nyte litt hverdagsluksus og caféfølelse hjemme. Det finnes så stort utvalg av kaffekapsler på markedet nå, så dette er perfekt for en som virkelig liker kaffe! Vi er glad i Nespresso Pixie, både på grunn av størrelse, design og at den ikke er blant de dyreste modellene.


farsdagbilde-av-kaffekopp-og-kaffemaskinGave til en pappa som liker praktiske gaver:

Noen elsker praktiske gaver. I dette tilfellet mener vi ting de trenger, og som de dermed slipper å kjøpe selv. Dét er praktisk.


 • Ting som sokker, undertøy og ullundertøy er ting de fleste aldri får nok av. Vi liker Pierre Robert veldig godt, da de fleste av plaggene deres av laget av naturmaterialer som økologisk bomull og merinoull. I tillegg til plaggene vi nevnte ovenfor, har de også vinterplagg som luer og buff.136 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page