top of page
pexels-karolina-grabowska-5485173.jpg

OM

På jakt etter et gavetips?

 

Å finne den perfekte gaven kan være utfordrende, men det trenger ikke å være det. Det nye nettmagasinet Gavetips hjelper deg med å finne gaveideer til alle anledninger. Vi mener at å kjøpe gaver skal være en koselig aktivitet, ikke noe du stresser med. Derfor hjelper vi deg med å finne det beste norske nettbutikker har å by på, slik at du kan handle akkurat de gavene du trenger fra sofakroken. I de få tilfellene vi linker til utenlandske nettsider gjelder dette kun digitale produkter som abonnementer og nettkurs.

 

Vertinnegave. Bryllupsgave. Gaver til dem som har alt. Konfirmasjonsgave. Dåpsgave. Babyshowergave. Bursdagsgaver. Julegaver. I løpet av et år skal du potensielt kjøpe mange gaver. Det er ikke rart at du kanskje trenger noen tips? Vi hjelper deg å finne en super gave, uansett hva anledningen er.

Vi liker å ha et stort fokus på bøker og diverse hobbyer, og dette er noe som skiller nettmagasinet vårt fra lignende nettsider. Hos oss finner du gavetips til Harry Potter-fans, veganere og fotoentusiaster, men også til dem som elsker å lese, skrive og planlegge i bullet journal. Vi oppdaterer nettsiden månedlig, så titt gjerne innom regelmessig, eller meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på forsiden.

Annonsering

 

Gavetips.net driver ikke med skjult reklame. Vi har ingen personlige bindinger til nettbutikkene eller produktene vi tipser om. Vi skriver alt innhold selv, og publiserer ikke forhåndsbetalte annonseartikler/contentartikler.

Dersom et innlegg inneholder affiliatelenker oppgis dette alltid i innlegget. Dette innebærer at dersom du kjøper noe etter å ha klikket på en lenke i et innlegg, får vi en liten del av beløpet – uten at det koster deg noe ekstra.

Bærekraft

 

Gavetips.net følger disse retningslinjene:

  • Vi anbefaler ikke produkter som er laget av tropisk tømmer

  • Vi anbefaler ikke kosmetikkprodukter som inneholder mikroplast

  • Vi anbefaler minst mulig produkter som er laget av plast. Denne regelen gjør kanskje at noen "gøyale" gavetips utgår, men vi setter planeten først

  • Vi anbefaler ikke plagg av syntetiske materialer, med noen få unntak (treningstøy, boblejakker og lignende produseres nesten utelukkende av syntetiske tekstiler)

bottom of page