top of page

Fotogaver på nett 2023

Updated: Feb 21, 2023

Inneholder affiliatelenker til Smartphoto.no.

Hva slags gaver er vel mer koselige og personlige enn fotogaver? Joda, det er fint å gi bort fremkalte bilder fra spesielle anledninger til familie og venner, men det finnes også mange andre muligheter!


Fotogaver finnes i dag i alle slags prisklasser, og produktutvalget er svært variert. I dette innlegget skal vi se litt nærmere på hvilke muligheter du kan vurdere når du skal kjøpe en fin fotogave på nett.Små fotogaver du kan kjøpe på nett:


Kopp

Hvis du vil kjøpe en fotogave er en kopp et veldig praktisk valg, eller hva? Du kan lage en kopp med bare ett bilde, eller en fin bildekollasje. Et krus som dette blir nok fort yndlingskoppen!


Koppene du kan trykke bildene dine på kommer i mange varianter. Noen eksempler er emaljekopper (perfekt for dem som liker å dra ut på tur) eller termokrus som passer i bilen, i tillegg til mer klassiske porselenskopper. Ingen tvil om at en kopp er en fin fotogave, og det er ikke særlig dyrt heller.Nøkkelring

Hvis du er på jakt etter en rimelig fotogave, kan en nøkkelring med bilde være midt i blinken. Gi en du er glad i et fotominne som de kan ta med seg hvor enn de drar! Nøkkelknippet er som regel alltid med.Mobildeksler

Mobildeksler er en fin fotogave, da dette er noe alle trenger, og mange liker å ha litt forskjellig å velge mellom. Du kan få tak i mobildeksler til både nyere iPhone-telefoner og Samsung Galaxy av ulike typer, både med og uten lommebokfunksjon.

Klassiske fotogaver


Noen litt mer klassiske fotogaver er selvsagt fotobøker, fremkalte bilder (gjerne innrammet) og plakater. At dette er populære gaver er med god grunn.


Det er virkelig noe helt eget ved å bla i en bok full av koselige bilder, eller ha et fint familie- eller kjærestebilde på veggen.


Kalender

Det finnes mange ulike typer av fotokalendere. Alt fra den klassiske veggkalenderen med et bilde fra måned til måned, til bordkalendere som står av seg selv og kalenderbøker. Kalender er utvilsomt en veldig populær kalendergave, og vi forstår hvorfor. Her er det plass til mange fine bilder! Ta en titt på utvalget i favorittbutikken vår.Fotobøker

Hva med å sette sammen en fotobok til kjæresten eller et familiemedlem?

En fotobok kan gjerne inneholde en noe tilfeldig blanding av bilder, men du kan også lage en temabok. Hva med bilder fra ferier (kanskje en bestemt en) eller det siste året? Men du kan også være mer kreativ og for eksempel lage en egen kokebok! Her er mulighetene mange.Fremkalte bilder og fotoplakater

Hvorfor ikke gå for fremkalte bilder, når du skal kjøpe en fotogave? Å fremkalle noen få enkeltbilder er en koselig og rimelig gave. Legg til en fin bilderamme, så blir bildet komplett! Å blåse opp bilder koster litt mer, men er heller ikke særlig dyrt.


Fotoplakater kommer i mange forskjellige fasonger og størrelser, og en plakat trenger ikke nødvendigvis være veldig stor.bilde-av-fremkalte-bilder-i-ramme-fotogaver


Hvem kan jeg gi en fotogave til?


Når man tenker på fotogaver er det fort gjort å tenke på kalendere med bilder av barnebarn som man gir til besteforeldre. Men fotogaver passer til mange andre også!


Kanskje du kjenner noen som har et kjæledyr som nettopp har gått bort? Hva med å lage en nøkkelring eller en kopp med bildet av dyret på? Det er en omtenksom gave. Kanskje du har tatt et kjempefint bilde av et vennepar? Fremkall det og ram det inn. Eller kanskje du vil lage en kalender hvor hele familien er representert, som alle kan få i julegave? Mulighetene er uendelige! Her er noen flere ideer:


  • Et fint bilde av kjæresten din eller dere sammen kan bli en fin gave til Valentines day.


  • Har du tatt et fint bilde av noen i en anledning som et bryllup, dåp eller bursdag, vil nok de som er med på bildet sette stor pris på å få det i gave. Det er så hyggelig med noe analogt nå som alt er digitalt, og nettopp derfor er fotogaver veldig populært.


  • Noe som kan minne noen på noe de har vært med på. Kanskje en kopp til en kollega som slutter, eller til alle som var med på en ferietur, med et fint bilde? Det blir en koselig ting som byr på gode minner i hverdagen.


Vi håper at du har fått noen gode tips til fotogaver på nett! Uansett om du går for en nøkkelring, kopp eller et fremkalt bilde, blir nok mottakeren kjempefornøyd.


Psst: Sjekk også ut innlegget vårt Gavetips til den fotointeresserte, hvis du kjenner en hobbyfotograf som fortjener en liten oppmerksomhet.


Alle bilder er fra Pexels.com og Unsplash.com. Brukt med CC-lisens
64 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page